Swapacar er nå Drivalia CarCloud

Kjøpe bil? Hva med å prøve bilabonnementet CarCloud?

 

Vurderer du å kjøpe bil? Kanskje bilabonnement fra CarCloud heller er løsningen for deg. Sjekk ut denne nye måten å bruke bil på.

 

Bilabonnement eller kjøpe bil?

Vurderer du å kjøpe bil? Kanskje bilabonnement fra CarCloud heller er løsningen for deg. Sjekk ut denne nye måten å bruke bil på.
 

Bil er for mange nødvendig for å få hverdagen til å gå opp. Men bil er også dyrt å eie. Først må du kjøpe bilen og så kommer alle vedlikeholdskostnader. I tillegg må du ta med i beregningen at bilen taper seg i verdi med en gang du setter nøkkelen i tenningen.

 

CarCloud er en ny og fleksibel måte å disponere bil. Med bilabonnementet kan du bytte bil hver måned om du vil det. Du har full bruksrett på bilen, men slipper alt av vedlikehold. Inkludert i månedsprisen er alle kostnader. Du betaler kun for drivstoff og bompenger*.

 

Er du usikker på om du skal kjøpe egen bil eller om bilabonnement er riktig for deg? Da bør du fortsette å lese.

Kjøpe bil eller bilabonnement - kostnader

Det sier seg selv at når du kjøper en bil, betaler du en engangssum og bilen er din. Du har full bruksrett på den og slipper å betale en fast leiesum. Det kan føles trygt og forutsigbart for mange.

På en annen side er det kostbart å kjøpe bil. Ofte er man nødt til å ta opp et billån for å finansiere bilen. Dette påløper det renter og avdrag på hver måned. Når man tar opp billån må man også stort sett stå for en egenandel selv.

Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) koster en helt vanlig familiebil nesten 100 000 kroner i året. Den største delen av kostnadene er knyttet til verditap og avskrivning.

Med bilabonnement fra CarCloud slipper du den store investeringen en bil utgjør. I stedet betaler du en fast månedspris. Det er ingen innskudd eller etableringskostnad, så du trenger ikke binde opp kapital i bilen. Du trenger heller ikke tenke på verditap ved eventuelt videresalg av bilen.

 

Kjøpe eller abonnere på bil - vedlikehold og reparasjoner

Men det er ikke bare selve kjøpet av bil som koster penger, om du vil eie bil selv. Gjennom bilens levetid må den vedlikeholdes. Skulle det skje noe uforutsett, må bilen repareres. Det kan fort bli dyrt. I tillegg har du faste poster som service og EU-godkjenning som du må følge.

Med bilabonnement slipper du alt av vedlikehold. Både kostnadene, men også tiden det tar. I månedsprisen er til og med nye sommer- og vinterdekk, dekkskift og service inkludert. Skulle det være noe galt med bilen, kan du hente ut en leiebil som erstatning.

 

Binde seg til én bil eller bytte?

Når du skal kjøpe bil er det i dag mange valg å ta stilling til. Trenger du en stor eller liten bil? Vil du ha bensin, elbil eller bensin?

Kjøper du bil er du bundet til den bilen du velger. Men om behovet ditt stadig endrer seg, kan det hende bilabonnement heller er riktig for deg. Da kan du velge bil etter hvilke behov du har her og nå.

Ha en liten og smart elbil som du kan kjøre til og fra jobb en måned. Neste måned kan du bytte til en stor og sterk bil når du skal på ferie på fjellet. Du slipper å binde deg til en enkelt bilmodell, eller bensin, diesel eller elektrisitet.

 

Dette er bilabonnement fra CarCloud

CarCloud er et fleksibelt bilabonnement som lar deg bytte bil hver måned uten ekstra kostnader*. Er du fornøyd med bilen kan du velge å beholde den. Du kan også ta en bilpause om det er en måned du ikke trenger bil.

Du abonnerer på bilen du har behov for. Det er ingen innskudd eller skjulte kostnader. Inkludert i månedsprisen er veihjelp, forsikring, service, vedlikehold og 1200 km per måned. Du betaler selv for bomring, drivstoff, eventuelle skader og bøter. Ekstra kjørelengde kan velges ved bestilling av bil.

Du kan velge i et stort spenn av biler. Finn den bilen du vil ha, bestill og du er klar for å kjøre. Om du ikke finner bilen du vil ha, kan du ta kontakt med oss.

 

Største forskjeller fra å kjøpe bil

-       Du slipper kostnaden ved å kjøpe bil og å binde opp egenkapital

-       Du slipper å stå for vedlikehold, service og dekkskifte

-       Du kan kostnadsfritt levere inn bilen etter en måned

-       Du slipper å være låst til én bil

-       Du slipper å tenke på verditap ved videresalg

 

Bilabonnement passer for deg som:

-       Trenger bil for en kortere periode

-       Ikke vet hvor lenge du trenger bil

-       Hva slags bil du har behov for kan endre seg

-       Ikke vil binde deg til bensin, diesel eller elektrisitet

-       Vil ha et forutsigbart, men fleksibelt bilhold

For å komme i gang med bilabonnement oppretter du en profil. Deretter finner du bilen du trenger nå. Den første bilen blir levert hjem til deg**. Neste henter du der du leverer inn den du har nå.

 

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. 1 måned oppsigelse

**Innenfor Oslo, Asker og Bærum.

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.