Swapacar er nå Drivalia CarCloud

Vilkår for bruk av Drivalia CarCloud

Drivalia Lease Norge AS har tilgjengeliggjort en digital plattform for abonnementstjenester («tjenesten») på biler kalt «Drivalia CarCloud». Disse vilkårene for bruk («brukervilkår») gjelder for bruk av tjenesten, Drivalia CarCloud.

Ved å registrere en bruker aksepterer du («kunden») at følgende brukervilkår gjelder for enhver bruk av tjenesten. Ved å registrere en bruker vil det bli gjennomført en kredittsjekk av kunden. Kredittsjekken er gyldig i to uker. Hvis kunden ønsker å abonnere på en bil etter at kredittsjekken har utløpt vil det bli gjennomført en ny kredittsjekk.

Kunden plikter å gjøre seg kjent med de avtaler og betingelser som er gjeldene ved å abonnere på bil fra Drivalia CarCloud.

Den digitale plattformen kan kun benyttes til personlige, ikke-kommersielle formål med mindre annet er avtalt. Kunden plikter å holde brukernavn og passord personlig og dermed sikre mot uautorisert bruk. Hvis slik informasjon skulle komme på avveie skal kunden melde fra til Drivalia CarCloud.

Personopplysninger som innhentes i forbindelse med kontraktsinngåelse og som øvrig hentes inn og registreres i forbindelse med kontrakten vil behandles av Drivalia for kreditt- og kundekontroll, forberedelse og administrasjon av Avtalen og med formålet om å etablere, håndheve, sikre eller forsvare juridiske krav. Personopplysningene kan videre anvendes for kontraktsoppfølging, kundeundersøkelser og for å kunne kommunisere med Abonnenter angående Avtalen og annen formålsrelatert informasjon. Behandling av personopplysninger kan også skje hos andre selskap i konsernet og andre selskap som konsernet samarbeider med formål å håndtere og gjennomføre avtalen. Fullstendig personvernspolicy finnes på carcloud.drivalia.no. Om Leietaker vil ha informasjon om hvilke personopplysninger som Drivalia behandler eller ønsker å benytte seg av rettigheten til å rette feil eller misvisende personopplysninger, kan Leietaker skriftlig etterspør dette ved å henvende seg til Drivalia Lease Norge AS, Postboks 64, 1324 Lysaker, Norge eller carcloud.no@drivalia.com.

Tjenesten og alt dens innhold, herunder men ikke begrenset til layout, utseende, grafikk, design eies av Drivalia CarCloud.

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.