Swapacar er nå Drivalia CarCloud

CarCloud DRIVALIA

Alt du trenger å vite om bilabonnement

  Et bilabonnement kan være en veldig god løsning for mange. Mange av oss trenger bil for at hverdagen skal gå opp. Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om å abonnere på bil, slik at at du kan ta et så godt valg som mulig.   Ta også en tur innom listen vår over ofte stilte spørsmål for å få svar på det du kanskje sitter inne med og lurer på.  
Les mer

Bilabonnement - Bytt bil hver måned

  Oppdag en helt ny måte å eie bil på. Med bilabonnement fra CarCloud får du alt inkludert og ingen bindingstid. Bytt bil eller avslutt når som helst.  
Les mer

Kjøpe bil? Hva med å prøve bilabonnementet CarCloud?

  Vurderer du å kjøpe bil? Kanskje bilabonnement fra CarCloud heller er løsningen for deg. Sjekk ut denne nye måten å bruke bil på.  
Les mer

Bør du velge bilabonnement eller leasing?

  Valget mellom bilabonnement eller leasing kan være vanskelig, og avhenger av hvilke behov og krav du har til bilen. Om du vet du trenger bil, men er usikker på hva som er den beste løsningen for deg, har vi samlet det du trenger å vite her. Da kan du ta et godt valg, og få hverdagen til å gå opp på en best mulig måte.  
Les mer

Slik bruker du ditt bilabonnement fra CarCloud

  Den komplette guiden til ditt bilabonnement. Her finner du alt du trenger vite om ditt bilabonnement fra CarCloud.  
Les mer

Kjør sikkert med ny bil fra CarCloud

  Du sitter tryggere i en ny bil. Med bilabonnement fra CarCloud får du tilgang til nye biler - uten å måtte ta opp billån. Se hvorfor du er sikrere i en ny bil her.  
Les mer

Finn feriebilen i dag

  Skal du på bilferie? Med bilabonnement fra CarCloud får du feriebilen du trenger. Bytt bil eller avslutt når du vil. Alle kostnader inkludert.    
Les mer

Slik får du råd til ny bil 

  Veien til ny bil kan være kortere enn du tror. Bilabonnement fra CarCloud er enkelt, uten skjulte kostnader og ingen bindingstid. Oppdag bilabonnement her.  
Les mer

Hva koster det å ha bil?

  Å eie sin egen bil har vært standarden for nordmenn i alle år. Bilen er din, og du kan gjøre som du vil med den på godt og vondt. For noen er dette den foretrukne løsningen. Men mange er nok ikke klar over hvor dyrt det er å eie egen bil.  
Les mer

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.