Swapacar er nå Drivalia CarCloud

Bli bilabonnent med CarCloud Drivalia!

Om oss i CarCloud Drivalia

Vår bilabonnementstjeneste ble lansert høsten 2019. CarCloud Drivalia er en del av Drivalia Lease Norge, som er en ledende aktør innen europeisk mobilitet, leasing og drift av bilpark. Vi holder til i Sandvika i Bærum, hvor Drivalia Lease Norge har sin lokasjon for innlevering av leasingbiler samt salg av bruktbil. Her står også bilene vi leverer ut til våre abonnenter, klare til bruk.

Mange av bilene kan være nesten splitter nye, og de fleste vil ikke være eldre enn tre år. Vi får inn biler fortløpende, enten nyinnkjøpte eller etter endt leasingperiode i Drivalia Lease Norge.

Hva er CarCloud?

CarCloud er et bilabonnement. Det betyr enkelt og greit at du abonnerer på en bil i stedet for å eie den. Det betyr også at alt av service, kjørte kilometer, forsikring og avgifter er inkludert i månedsprisen. Det er ingen bindingstid på CarCloud bilabonnement. Du kan velge én måned, 6 måneder eller et helt år av gangen om du ønsker det.

CarCloud er med andre ord en løsning for alle som ønsker et helt problemfritt bilhold. Det er trygt, enkelt og praktisk. Du kan også bytte bil når du ønsker det. Velger du et bilabonnement fra CarCloud vil du alltid kunne velge en bil som passer perfekt for deg - akkurat nå.

Med CarCloud kan du bytte bil

CarCloud Drivalia er et fleksibelt bilabonnement. Det betyr at du kan bytte bil hver måned. Når behovet ditt endrer seg, tilpasser du bilmodell etter behov og ønske. Du risikerer med andre ord aldri å måtte sitte igjen med en bil du ikke lenger trenger, eller en bil som ikke oppfyller alle kravene dine.

For eksempel kan du bytte bil etter sesong. Om sommeren kan du abonnere på en elbil tiltenkt et bymiljø, mens på vinterhalvåret kjører du en SUV med gode vinteregenskaper.

Bytt bil når som helst, men ikke oftere enn en gang i måneden.

CarCloud er fremtidens bilhold

Mange bruker lang tid på å velge en bil de skal kjøpe, og med god grunn. Det er dyrt å kjøpe bil. Med CarCloud er valget mye enklere. Du går inn på CarClouds biloversikt og sorterer kjøretøy etter behov. Da får du opp en liste og kan velge den bilen du ønsker.

Bilabonnement er fremtidens måte å ha bil på. Du velger hvilke krav som bilen må oppfylle. Pris og størrelse, bensin, diesel eller elbil, ny eller brukt. Du velger, vi leverer!

Med CarCloud kan du velge fritt!

CarCloud er merkeuavhengig. Det betyr at vi kan tilby biler fra alle bilmerker og i alle prisklasser. Da kan du være sikker på at du finner bilen for deg, uansett hvilket behov du har denne måneden.

Hvilke biler vi har klare til levering varierer fra dag til dag, men det finnes biler i de fleste prisklasser, fra billig til dyrt.

Midt i mellom finnes det utallige bilmodeller fra ulike merker. Du kan velge mellom SUV, stasjonsvogn, kompaktbil eller varebil.

CarCloud bilabonnement er trygt, raskt og enkelt

Vi leverer bilen på døren i Oslo, Asker og Bærum. Den første bilen du abonnerer på blir levert hjem til deg, og de neste bilene henter du samtidig som du leverer fra deg den gamle bilen på utleveringslokalet vårt.

Alt er inkludert i CarCloud, bortsett fra ekstra utgifter som drivstoff, bompenger, parkering, lading av elbil, eventuelle skader og bøter.

Alle bilene du får med CarCloud er trygge og moderne, noe som gjør kjøreopplevelsen din så sikker som mulig. Samtlige biler som leveres ut har gått gjennom en grundig NAF-kontroll. Samme sjekk gjøres når bilene leveres inn igjen.

Ta kontakt om du lurer på om bilabonnement passer for deg

Har du flere spørsmål? Du finner mye mer informasjon om bilabonnement i artiklene våre og på vår FAQ-side. Du kan også ta kontakt med oss på chat eller mail, så vil vi hjelpe deg.

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.